Napraforgó őrs

Napraforgó őrs csoportkép
Az őrs 2004 őszén alakult Kiss Andi vezetésével és Abermann Julcsi segédőrsvezetésével. A Kiscserkész évek alatt sok tag megfordult az őrsben, de van egy „keménymag” is, akik a kezdetektől kitartanak. Két évvel később, 2007-ben az újoncpróba letételével nagycserkész őrssé váltunk, így a régi, kockás kiscserkész nyakkendőt zöldre válthattuk. Innentől kezdve Julcsi lett az őrsvezetőnk. Nagyon aktívak vagyunk, sok cserkészprogramon lehet velünk találkozni, úgyhogy 2008-2009-ben meg is nyertük a Cupa Activatust. Szeretünk énekelni, nevetni, sütni, főzni, építkezni és portyázni, na meg persze a portyán eltévedni. :)

Nemsokára egyénileg is bemutatkozunk, de addig is az olvasónak be kell érnie őrsünk jelenlegi névsorával.
Abermann Julcsi (őrsvezető)

Abermann Julcsi vagyok, 1990 február 26-án születtem. 1998-ban lettem cserkész a Pingvin, majd Csalán majd KV őrsben. Nyolcadikos koromban segédŐV lettem a drága és egyetlen Napraforgó őrsben, majd tizedikben átvettem az őrs vezetését. Voltam 2007-ben az angliai dzsemborin, ami nagyon jó volt. Jelenleg én vezetem a csapatot is, amíg Robi Angliában ázik. :) Egyébként a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumba jártam, most pedig az ELTE-PPK kényelmetlen székeit koptatom. Szeretek filmezni, olvasni ( ha épp nincs semmi dolgom), barátokkal nyüzsögni, nyári este sétálgatni.
Frenyó Juli

Szia!
A becsületes nevem: Frenyó Juli. Szabadidőmben olvasok, sportolok, zenét hallgatok, kézműveskedem, szórakozom, utazgatok, elmélkedem, gondolkodom. Sokat tanultam az eddigi életemből. Pár szót azért a suliról is ejtek: 7 évig voltam a Kelenvölgyi suli tanulója, majd 8-ban már az Isteni Megváltóról Elnevezett Nővérek Kongregációjának Szt. Margit Gimnáziumában folytattam tanulmányaim. Reggae, raga, ska, alternatív, underground, d'n'b, jazz muzsikát hallgatok. Néha jöhet klasszikus vagy népzene. Budafokon lakom, nincs állatunk, ha valakit érdekelne. Mindent összevetve azt gondolom szeretek élni. Minden jót!
Hajdú Kinga

Sziasztok! 14 éves vagyok, van 4 testvérem, 3 ebből cserkész volt, így utánuk jöttem én is. Már 6 éve járok ebbe a csapatba. Szeretek zenét hallgatni, táncolni, szeretem az állatokat, a szép :), élénk színeket. Nagyon édesszájú vagyok :). Megvagyok az elektromos kütyükkel is, de azért szoktam olvasni. Van egy-két állatunk, amit inkább most nem sorolnék fel. Sokat vagyok a barátnőimmel… és már háromszorosan nagynéni vagyok :)!
Kupecz Reni

14 éves vagyok és jelenleg a kelenvölgyi suliba járok. 6 éve vagyok a Napraforgó őrs tagja ( vagyis egyike a keménymagnak :)). Egy tesóm van és két háziállatom. Hobbim az olvasás, netezés, barátokkal bulizás és még sok minden más is :)! Szeretek társaságban lenni ( másképp tanulnék vagy neteznék). Szeretek cserkészetre járni, egyik kedvenc különóráim közé tartozik. Szia!
Reni
Mészáros Zsófi
Musch Hanna

Hello, csá, csőváz, aloha, hi, csoki, puszi..nyuszii, stb…! Hannának hívnak, de erre gondolom már rájöttél. Vidám lány vagyok, aki benne van minden bolond dologban, szeretem a vicces embereket. Kék a szemem, barna a hajam, 164 cm és kb. 50 kg vagyok. Ja és 37-38as a lábam!:) Csak, hogy mindenki tudja :P. Szeretek csak úgy spontán sportolni, barátokkal főként télen jégkorcsolyázni <3 és máskor görkorcsolyázni! A suliban jók a jegyeim, de én se örülök, mint az átlag korombeli jófej haverok, hogy koptatnom kell a padot minden nap… de délután a barátokkal minden percet kiélvezünk. Szeretünk együtt énekelni és táncolni és ezért együtt járunk énekkarra és táncra. Akikkel rendszeresen fel is lépünk, de persze élvezetből is szoktunk mulatni! Eléggé közösségkedvelő lány vagyok, aki szeret mindenkivel jóban lenni. A visszajelzés is jó az ismerősöktől, mert sok barátom van és én vagyok a sulink egyik dicső Diák önkormányzat vezetője. Eléggé sok mindent szeretek még az említetteken kívül csinálni szabadidőmben, mint például sétálni, zenét hallgatni, síelni és a kutyámmal lenni. Ezen kívül nagyon szeretek kicsi gyerekekkel foglalkozni! <3 Sok a különórám és szerintem meg is látszik, hogy forog körülöttem a világ és pörög az életem, amit nagyon szeretek! Fontos, hogy aki ezt a hosszú és lehet, hogy értelmetlen szöveget végigolvassa (Köszi!), tudja, hogy mindenki mosolyogjon, még ha rossz is a kedve, mert ez jó dolog, és lehet, hogy valaki akkor szeret éppen bele a mosolyába, amikor nem is számít rá!
Paller Nóri

Sziasztok!
Én vagyok az őrsünk legfiatalabb tagja.12 éves múltam nyáron, 2 húgom van és egy kutyánk. Nagyon szeretem az állatokat és tisztelem azokat az embereket, akik szintén szeretik őket. Sok a különórám, próbálom így-úgy csökkenteni őket, de a cserkészetet a világért sem hagynám abba. Szabadidőmben (ha van J) olvasok, rajzolok, zenét hallgatok vagy a blökinket sétáltatom. Alapvetően vidám lány vagyok, (s ha szabad magamat dicsérnem) jó a humorom. Az idősebbik húgom is cserkész, ő a Csipkebogyó őrsbe jár. A fiatalabb még túl kicsi hozzá L. A reggeleim kicsit morcosan telnek. Ki akarja elhagyni a meleg és puha ágyikóját? Azt hiszem csak ennyi mondanivalóm volt...
Szabó Dorka

Sziasztok! Dorka vagyok és ez a második évem a cserkészetben. Itt szerintem nagyon sok jófej ember van és a progik is jók! Van egy pár olyan ember, aki olyan különleges, és ők számomra jobban kiemelkednek. <3 J. A portyák, a kirándulások, a teaházak, az őrsgyűlések, és az első táborom fantasztikus volt!