Jaguár őrs

Szabó Levente

Sziasztok, Szabó Levente vagyok, 1997 VI. 8-án születtem. Kedvenc sportom a ping-pong.

Endrődi Sebestyén

Varjasi Máté

Zsámboki Titusz

Sziasztok!
Engem Zsámboki Titusz Lászlónak hívnak.
1998 március 27-én születtem. A Kelenvölgyi Ált. Iskolába járok. Kedvenc időtöltésem az úszás( ezt versenyszerűen űzöm) és sok más sportot, mint pl. a futás,biciklizés,távolugras stb. Szeretek még PSP-ni és zenét hallgatni is. Én vagyok az őrs első tagja. Ez azt jelenti, hogy már több mint 4 éve járok az őrsbe.

Boksay Bendegúz

Keszthelyi Tamás

Keszthelyi Tamás vagyok.
1998. augusztus 2-án születtem Budapesten . Jelenleg az Albertfalvi Don Bosco Katolikus Általános Iskolába járok. Szeretek biciklizni és kosárlabdázni is járok.

Kiss Patrik

Sziasztok!
Engem Kiss Patrik Péternek hívnak és 1989. május 11.-én láttam először napvilágot. '96-ig teljesen átlagos kisgyerek voltam, de aztán tagja lettem a 815. sz. IV. Béla király cserkészcsapatnak.
Azóta voltam egy ideig a pingvin őrs tagja, amely vegyes felvágott ként üzemelt (fiúk-lányok együtt), majd "alapító tagja" voltam a Vipera őrsnek, ami fénykorában 12 őrstaggal büszkélkedhetett. Ám idővel megfogyatkoztunk, így újabb formációt alkottunk a KÁVÉ őrs megmaradt tagjaival, s Danival. Ez volt az a híres neves Analfabéka őrs.

2005-ben a csapatparancsnokunk felkért, hogy toborozzak egy új fiú őrsöt a csapatba, s legyek a vezetőjük. Ezért jelentkeztem, és el is végeztem az őrsvezető képzőt,s így 2006 szeptemberében megalakulhatott egy új fiú őrs: a Jaguár őrs.

A cserkészeten kívül, szabad időmben szívesen hallgatok zenét (hangulattól függően mindig mást). Szeretek dobolni, kerékpárral közlekedni; ördögbotozni; diabolozni; kis filmeket forgatni; és persze a barátaimmal lenni.

Végezetül néhány szó a tanulmányaimról (ha idáig eljutottál, akkor már ne add fel, nincs sok hátra):
A Kelenvölgyi Általános Iskolába jártam ’96-’04-ig, majd gimibe, az Illyésbe, Budaörsre, 2009-ig. Azóta pedig a BCE-Élelmiszertudományi karán koptatom a padokat.
Nagy vonalakban ennyit magamról. De ha bármi kérdésed lenne velem, vagy a Jaguár őrssel kapcsolatban;/ esetleg ’98-’99–ben születtél, fiú vagy és szeretnél csatlakozni az őrshöz vagy csak megnézni egy foglalkozást, akkor írj bátran a huncash@gmail.com címemre!