Próba 2011

A gyerekeknek szóló keretmese levél letölthető innen.

Kedves Szülő!

Csapatunk éves programjáról kiadott tájékoztatóban már olvashatta, hogy 2011 április 8.-10. között kerül megrendezésre próbáztatásunk. Cserkészeink ily módon adnak számot tudásukról, s mindarról, amivel az őrsi foglalkozásokon foglalkoztunk. Fontos nekünk is, és gyermekének is, hogy részt vegyen, hiszen ez számára is egyfajta kihívás, s mindannyiunk számára is, hogy az egész csapat együtt legyen, s közös erővel álljunk a kihívások elé!

Időpont: 2011. április 8.-10.

Helyszín: Ráktanya-kulcsosház, a próba egésze itt fog lezajlani. A szállás a Magas-Bakony rengetegében, Hárskúttól 5 km-re, a Hajag-hegy oldalában, az erdőben található.

Indulás: 2011. április 8.-án (pénteken) 16.00-kor, a Kelenvölgyi Általános Iskola előtt egyenruhában. Innen a Sasadi út megállóhoz megyünk. A leutazás távolsági busszal fog történni, ezért kérem legyen pontos a találkozónál, mivel aznap több busz nem megy a mienk után!

Szükséges felszerelés: diákigazolvány, (személyi ig),2 db. buszjegy, vagy bérlet, hálózsák, polifoam, esőkabát, váltóruha, meleg, réteges öltözék (a program egyes részei a szabadban lesznek), papucs, törülköző, tisztálkodó szerek, elemlámpa, bicska, tányér, pohár, evőeszköz, kulacs, cserkészfüzet, népdalos füzet, péntek estére és szombat reggelire hideg élelem (nagyböjt!).

Költségek: az év elején beszedett tagdíj fedezi a hétvége nagyrészét, egyedül az útiköltséget nem, amely 2500 Ft, ezt kérjük juttassa el bármelyik őrsvezetőnek április 1-ig!

Hazaérkezés: vasárnap, 15 óra körül, az iskola elé.
Amennyiben bármilyen kérdése lenne a programmal kapcsolatban, kérem keresse bármelyik őrsvezetőt, vagy engem a fenti elérhetőségeimen!

A felkészüléshez kívánok: Jó munkát!

Balogh Alex (cspkh.)
Napraforgó őrs (programszervező)